LOL Surprise
Soy Luna - LEFT
Vertikal Frozen
HelloKitty Left
Violetta Left
Barbie Left
TOP Model
Minnie Mouse Left
Mickey Mouse Left
Walachia
Mehano LEFT
Paw Patrol Left
Vertikal Star Wars
Spiderman Left
Cars LEFT
LEGO
TMNT Left
Winx Left
Maša i Medvjed Left
Gorjuss Right
Mirabelle Right
Anekke Right
Barcelona Right
R Madrid Right
Adidas
Nike Right
Converse RIGHT
Benetton

Kupovina i naručivanje

KUPOVINA:
• Prodavatelj i isporučitelj naručene robe je GRAFOCENTAR d.o.o., Porezni broj: 0676497, OIB: 44438339914,

• Pod kupcem se podrazumjeva svaka fizička ili pravna osoba koja naruči barem jedan artikl iz ponude.

• Cijene su izražene u hrvatskim kunama (Kn).


NARUČIVANJE:
• Naručivanje se obavlja odabirom pojedinih artikla u željenim količinama te na kraju slanjem narudžbe elektronskom poštom. Nakon slanja narudžbe kupac treba dobiti potvrdu o poslanoj narudžbi. Tvrtka GRAFOCENTAR d.o.o. se obvezuje da će naručenu robu isporučiti u naručenim količinama za sve artikle koje trenutno ima na lageru. Za artikle koje nema na lageru prodavatelj se obvezuje da će kupca kontaktirati te ga o istom obavijestiti. U dogovoru sa kupcem prodavatelj će za robu koju ne može isporučiti ponuditi kupcu drugu alternativnu robu. Ako kupac ne želi ne mora uzeti alternativnu robu i može prihvatiti narudžbu ostatka robe ili cijelu narudžbu otkazati.

• Kada GRAFOCENTAR d.o.o. kao prodavatelj dobije elektronsku poštu od kupca sa narudžbom istu će provjeriti, po potrebi kontaktirati kupca oko bilo koje nejasnoće te eventualno s kupcem uskladiti narudžbu. Nakon toga će prodavatelj GRAFOCENTAR d.o.o. poslati kupcu zvaničnu ponudu na kojoj će biti točno definirano artikli, cijena, ukupna cijena, eventualni popust te iznos za plaćanje. U ponudi će biti definarana valjanost ponude te vrijeme isporuke.

• Narudžba generirana putem web shopa www.grafocentar-kz.hr ne predstavlja račun niti stvara bilo kakvu obvezu kako prodavatelju tako i kupcu nego predstavlja svojevrstan način upita. Tek kada tvrtka GRAFOCENTAR d.o.o. dobije takav oblik upita nakon toga šalje ponudu sa točnim iznosima, količinama i rokovima isporuke kupcu. Tek kada kupac uplati takvu ponudu ili se u dogovoru sa prodavateljem dogovori o svemu što smatra bitno ponuda postaje obvezujuća za prodavatelja da je isporuči. Ako se prodavatelj i kupac dogovore o eventualnoj odgodi plaćanja kupac je dužan ispoštovati rok plaćanja koji su isti dogovorili ,a koji će biti naznačen na računu.

• Tvrtka Grafocentar d.o.o. može raskinuti poslovni odnos s bilo kojim svojim Krajnjim korisnikom u bilo kojem trenutku. Tvrtka Grafocentar d.o.o. zadržava pravo trenutno ukinuti bilo koje zaporke, ili korisničke račune Krajnjeg korisnika u slučaju bilo kakvog ponašanja Krajnjeg korisnika koje Tvrtka Grafocentar d.o.o., prema svojoj diskrecijskoj ocjeni, smatra neprihvatljivim, kao i u svakom slučaju nepoštivanja Općih uvjeta poslovanja i korištenja od strane Krajnjeg korisnika.

• Korisnik može svoje upite i komentare poslati pismeno, poštom ili e-mailom, a Grafocentar d.o.o. će poslati pismeni odgovor poštom ili e-mailom u zakonskom roku.


KORIŠTENJE:
• Stranice web shopa se koriste za Vašu privatnu uporabu bez ikakve naknade, pod uvjetom da se držite ovdje navedenih uvjeta i pravila.

• Slike korištene u shop-u su ilustrativne prirode većinom preuzete sa interneta i ne moraju odgovarati određenim proizvodima u potpunosti. Tehničke specifikacije pojedinih proizvoda su preuzete od strane proizvođača. GRAFOCENTAR d.o.o ne odgovara za eventualne pogreške u opisu proizvoda. Točan opis i karakteristike proizvoda zatražite na e-mail adresi : grafocentar@kc.t-com.hr
Upišite se u našu mailing listu