LOL Surprise
Soy Luna - LEFT
Vertikal Frozen
HelloKitty Left
Violetta Left
Barbie Left
TOP Model
Minnie Mouse Left
Mickey Mouse Left
Walachia
Fortnite - LEFT
Paw Patrol Left
Mehano LEFT
Vertikal Star Wars
Spiderman Left
Cars LEFT
LEGO
TMNT Left
Winx Left
Maša i Medvjed Left
Gorjuss Right
Mirabelle Right
Anekke Right
Barcelona Right
R Madrid Right
Adidas
Nike Right
Converse RIGHT
Benetton

EU fondwww.strukturnifondovi.hr


Projekt je sufinancirala Europska unija iz
Europskog fonda za regionalni razvoj


„Zajedno do fondova EU“Projekt tvrtke GRAFOCENTAR d.o.o. „Jačanje konkurentnosti proširenjem kapaciteta poduzeća Grafocentar d.o.o.“ referentne oznake KK.03.2.1.06.1528 financiran je unutar poziva na dostavu projektnih prijava „ E-impuls“ Operativnog programa Konkurentnosti i kohezija 2014.-2020.

Provedbom projekta potaknuti će se ulaganja u ukupnom iznosu 401.738,19 kn te unaprijediti učinkovitost poslovanja. Nabavom nove opreme osigurati će se optimizacija poslovnih procesa i povećanje učinkovitosti zaposlenika te povećati kvaliteta i kvantiteta usluga koje se pružaju. Sukladno navedenom osigurati će se povećanje prihoda od prodaje 15% i omogućiti izlazak na nova tržišta. Poboljšanim i profesionalnim pristupom osigurati će se zadržavanje postojećih kupaca i pridobivanje novih te će se podići razina kvalitete pružanja usluge i zadržati realne cijene što tvrtku i čini konkurentnom na tržištu.

Cilj ovog projekta je jačanje konkurentnosti i proširenje kapaciteta poduzeća Grafocentar d.o.o. kroz nabavu novih strojeva, opreme i izradom web stranice. Izradom web stranice poduzeće će postati bolje vidljivo online čime će se omogućiti novim klijentima da ugovore usluge te time povećati konkurentnost poduzeća.

Nabavom nove opreme i strojeva povećati će se kapaciteti usluga u ponudi poduzeća i povećati će se učinkovitost izvođenja radova čime se povećava konkurentnost poduzeća te se očekuje porast prihoda od 15% uz otvaranje 2 nova radna mjesta.
Ukupna vrijednost projekta je 401.738,19 HRK od čega EU sufinancira 210.000,00 HRK.
Trajanje projekta je godinu dana (od 13.11.2017. do 01.09.2018.)
Kontakt osoba za više informacija je Saša Vuković (sasa.vukovic@kc.t-com.hr).


Upišite se u našu mailing listu