LOL Surprise
Soy Luna - LEFT
Vertikal Frozen
HelloKitty Left
Violetta Left
Barbie Left
TOP Model
Minnie Mouse Left
Mickey Mouse Left
Walachia
Fortnite - LEFT
Paw Patrol Left
Mehano LEFT
Vertikal Star Wars
Spiderman Left
Cars LEFT
LEGO
TMNT Left
Winx Left
Maša i Medvjed Left
Gorjuss Right
Mirabelle Right
Anekke Right
Barcelona Right
R Madrid Right
Adidas
Nike Right
Converse RIGHT
Benetton

Cijene artikala

• Konačna cijena na narudžbi koja se generira na ovaj način i cijena koju kupac dobije na ponudi i računu može odstupati u par lipa. Do toga može doći kod zbrajanja eventualnih popusta i odstupanja u izračunu aplikacije shop-a sa korisničkom aplikacijom tvrtke GRAFOCENTAR d.o.o..

• Cijena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki proizvod podložan je kontroli u više razina, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka greške jer je u pitanju ljudski faktor, a po prirodi stvari ne može se raditi o automatskom unosu.

• Takve situacije su izvanredne i za njih se Grafocentar d.o.o. unaprijed ispričava svojim kupcima jer će ih biti prisiljen obavijestiti o nastaloj situaciji, pogrešnoj cijeni za određeni proizvod te nemogućnosti isporuke po konkretnoj narudžbi kupca.

• Prava i jedina vjerodostojna ukupna cijena za uplatu je cijena koju kupac dobije u obliku ponude od strane djelatnika prodavatelja tvrtke GRAFOCENTAR d.o.o.. Ako kupcu ne odgovaraju cijene koje dobije od našeg djelatnika kroz zvaničnu ponudu na taj način ne mora prihvatiti ponudu.


• Tvrtka GRAFOCENTAR d.o.o. zadržava pravo na promjene cijena. Cijene izražene na WEB-shopu ne vrijede u našim Maloprodajama koje su navedene pod izbornikom KONTAKTI odnosno NAŠI DUĆANI popis poslovnica.
Upišite se u našu mailing listu