LOL Surprise
Soy Luna - LEFT
Vertikal Frozen
HelloKitty Left
Violetta Left
Barbie Left
TOP Model
Minnie Mouse Left
Mickey Mouse Left
Walachia
Mehano LEFT
Paw Patrol Left
Vertikal Star Wars
Spiderman Left
Cars LEFT
LEGO
TMNT Left
Winx Left
Maša i Medvjed Left
Gorjuss Right
Mirabelle Right
Anekke Right
Barcelona Right
R Madrid Right
Adidas
Nike Right
Converse RIGHT
Benetton

Cijene artikala

• Konačna cijena na narudžbi koja se generira na ovaj način i cijena koju kupac dobije na ponudi i računu može odstupati u par lipa. Do toga može doći kod zbrajanja eventualnih popusta i odstupanja u izračunu aplikacije shop-a sa korisničkom aplikacijom tvrtke GRAFOCENTAR d.o.o..

• Cijena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki proizvod podložan je kontroli u više razina, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka greške jer je u pitanju ljudski faktor, a po prirodi stvari ne može se raditi o automatskom unosu.

• Takve situacije su izvanredne i za njih se Grafocentar d.o.o. unaprijed ispričava svojim kupcima jer će ih biti prisiljen obavijestiti o nastaloj situaciji, pogrešnoj cijeni za određeni proizvod te nemogućnosti isporuke po konkretnoj narudžbi kupca.

• Prava i jedina vjerodostojna ukupna cijena za uplatu je cijena koju kupac dobije u obliku ponude od strane djelatnika prodavatelja tvrtke GRAFOCENTAR d.o.o.. Ako kupcu ne odgovaraju cijene koje dobije od našeg djelatnika kroz zvaničnu ponudu na taj način ne mora prihvatiti ponudu.


• Tvrtka GRAFOCENTAR d.o.o. zadržava pravo na promjene cijena. Cijene izražene na WEB-shopu ne vrijede u našim Maloprodajama koje su navedene pod izbornikom KONTAKTI odnosno NAŠI DUĆANI popis poslovnica.
Upišite se u našu mailing listu